Alle medewerkers die werkzaam zijn bij Ko hebben naast heel veel liefde voor hun vak een pedagogische opleiding.

Pedagogisch medewerkers

Op elke groep zijn er dagelijks twee vaste gediplomeerde pedagogisch medewerkers werkzaam. Zij zijn in het bezit zijn van minimaal een MBO-diploma voor Sociaal Pedagogisch Werk.  Er werken per groep drie medewerkers en zo zal er dus altijd een vertrouwd gezicht zijn voor u en uw kind. Bij ziekte of wanneer onze medewerkers vakantie opnemen kunnen wij gebruik maken van vaste invalkrachten. Deze invalkrachten zijn uiteraard ook gediplomeerd en zijn bekende gezichten voor de kinderen en ouders.

Stagiairs

Onze pedagogisch medewerkers worden ondersteund door stagiairs die een opleiding volgen die in het verlengde van de kinderopvang ligt, of in de verzorging. Dat is bijvoorbeeld de opleiding Helpende Welzijn niveau 2 (Beroepsopleidende Leergang) of Pedagogisch Werk niveau 3 of 4 (Beroepsopleidende Leergang). De stagiairs staan altijd boventallig, dat wil zeggen, extra op de groepen. Zij worden begeleid door een vaste medewerker van hun groep.         

Management    

Het management van Ko bestaat uit Edith Moolenaar; oprichtster en eigenaresse van Ko en Sanne Morreau, assistent leidinggevende.

Al meer dan 16 jaar biedt Edith met Ko kwalitatief hoogstaande, persoonlijke en betroken kinderopvang aan in Amsterdam. Dit doet ze met enthousiasme en passie die ze heeft voor de kinderen, ouders en de kinderopvang branche. Edith is pedagoog, trainer in de kinderopvang en gezinscoach.

Sanne is een vaste medewerker van het management van Ko. Sanne heeft sinds haar opleiding pedagogiek altijd met veel plezier in de kinderopvang gewerkt. Ze haalt veel voldoening uit het neerzetten van een professionele en veilige sfeer waarin zowel medewerkers en kinderen zichzelf kunnen zijn en zich blijven ontwikkelen.