Kinderdagverblijf Ko is gevestigd in een prettig pand middenin de Westerparkbuurt in Amsterdam. Ons kinderdagverblijf is centraal gelegen en eenvoudig bereikbaar met de fiets, auto of OV. Bovendien ligt het direct om de hoek van het mooie Westerpark.

Rust, huiselijkheid en uitdaging

Het kinderdagverblijf heeft twee grote groepsruimten, een fijne speelhal, een heerlijke tuin, een keuken en een kantoor. De groepsruimten zijn ingericht, met aandacht voor zachte kleuren en mooie natuurlijke materialen. We willen dat kinderen zich thuis kunnen voelen in een omgeving die prettig en huiselijk is. Tegelijkertijd mag het kinderdagverblijf een uitdagende plaats zijn die verleidt tot spelen in leuke hoeken waar van alles te beleven valt!

Speelhoeken

Ko heeft de ruimte zo ingedeeld dat er verschillende hoeken zijn waarin kinderen van alle verschillende leeftijden aangemoedigd worden en zich kunnen verdiepen in hun spel. Door de verschillende hoeken is er voor de kinderen de mogelijkheid om alleen te spelen of juist samen met anderen.

  • Bouwhoek; waar blokken torens worden, racewagens rondcrossen  en  waar van Duplo hele dorpen worden gebouwd.
  • Poppenhoek; waar peuters hun kinderen in bed leggen, thee wordt gedronken en waar de knuffel naar de dokter moet.
  • Knutselen; achter de schildersezel ontdekken we Picasso’s in de dop, zit de verf tot achter je oren en worden er mooie tekeningen voor mama en papa gemaakt.
  • Zithoek; lekker liggen met een boek, voorgelezen worden of zelf lezen - ook voor de baby’s, duim in je mond, knuffel erbij en lekker tot rust komen.
  • Speelhal; niks netjes stilzitten! rennen, dansen, vliegen, glijden,  zingen, soms vallen, maar vooral veel lachen: in één minuut van straaljagerpiloot naar bergbeklimmer.
  • Tuin; fijn fietsen, rennen, voetballen of schommelen, taartjes bakken in het zand of lekker buiten eten.